Maakt u als bedrijf optimaal gebruik van uw database?

Indien u enigszins aarzelt en deze vraag niet met een volmondig ‘ja’ kunt beantwoorden willen we ons graag even voorstellen: Quality Results.

Quality Results is een jong bedrijf, opgestart  in 2011 door Auke de Jong, met als doel consultancy te verlenen bij ICT projecten in de breedste zin van het woord.

Vanuit vorige werkervaring is Auke bekend met de culturele sector en met name theaters. Door de opgedane positieve ervaringen en prettige contacten heeft Quality Results besloten zich in de eerste instantie op dit segment te richten.  Hoewel er een breed scala is aan leveranciers voor ticketingsoftware, met daarbij de nodige marketingmodules, bestaat er toch de behoefte aan het beter gebruik maken van de database. Met de bezuinigingen in de culturele sector wordt het steeds belangrijker voor theaters om klanten te behouden, nieuwe bezoekers te trekken en andere manieren van inkomen te genereren. De database is hierbij van grote waarde. Quality Results kan u helpen bij het optimaal gebruiken van deze gegevens.

Quality Results zag de behoefte aan waardevolle informatie en ondersteuning, voor een reële prijs, zonder dat dat  ten koste gaat van de kwaliteit. Dit is dan ook de mission statement van deze jonge onderneming.

Quality Results is in staat om persoonlijke aandacht te geven, tailor made projecten te leveren tegen eerlijke tarieven. Fixed price afspraken zijn te allen tijde mogelijk.

Indien u geinteresseerd bent in wat wij voor uw organisatie zouden kunnen betekenen en meer informatie wilt neemt u dan contact met ons op.